Společnost Tecco GmbH nabízí adekvátní náhradu za fotopapíry ILFORD.

Praha, 17. února 2014 - Společnost Tecco GmbH nabízí adekvátní náhradu za fotopapíry ILFORD.

Vzhledem k nepříjemné situaci ohledně úpadku firmy ILFORD hledají fotografové po celém světě alternativní výrobky pro svou profesionální činnost.

Společnost Tecco GmbH nabízí širokou škálu fotopapírů pro fotografický i velkoformátový trh a jejich výrobky mohou být adekvátní náhradou papírů ILFORD. Na webových stránkách této společnosti je možno vyhledat alternativní náhradu konkrétního fotopapíru Tecco k zadanému fotopapíru ILFORD.

Více informací lze nalézt na:

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem produktů Tecco / EFI. pro Českou a Slovenskou republiku a partnerem Tecco portfolia.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, X-Rite, Pantone, Quark, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.