Společnost Adobe Systems ohlásila sérii seminářů zaměřených na nové produkty

Praha, 19. února 1999 - Společnost Adobe Systems ohlásila sérii seminářů pro střední Evropu nazvaných "The Launch Platform". Během března a dubna budou v několika městech střední Evropy na seminářích zaměřených na vydavatele všech velikostí předváděny nové a inovované produkty a technologie firmy Adobe, určené pro publikační činnosti a jejich správu v dnešním prostředí elektronické komunikace.
Vzhledem k tomu, že společnost Adobe jako jedna z prvních rozpoznala potenciál elektro?nického publikování, nabízí řadu moderních nástrojů, které dovolují zákazníkům plně využít tohoto způsobu komunikace. Provázanost a konzistence uživatelského rozhraní všech produktů Adobe umožňuje uživatelům snadno a efektivně pracovat ve všech aplikacích.

Základem seminářů budou tři nové produkty společnosti Adobe: Adobe Acrobat 4.0, Adobe GoLive 4.0 a Adobe InDesign.

Adobe Acrobat ve své nejnovější verzi dále rozšiřuje možnosti tvorby a práce s formátem PDF (Portable Document Format), což je nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak vytvářet dynamické dokumenty pro distribuci elektronickou cestou.

Adobe GoLive 4.0 je první víceplatformní verze známého a populárního programu GoLive CyberStudio, který byl společností Adobe převzat v lednu tohoto roku. GoLive je komplexní nástroj určený pro vytváření a správu webových stránek. Nová verze přináší mimo jiné vyšší rychlost a užší integraci do jednotného prostředí produktů společnosti Adobe.

Adobe InDesign je zcela nový produkt, zameřený na DTP a předtiskovou přípravu. Poskytuje mnoho nových funkcí a vlastností nedostupných u ostatních programů této kategorie. Samozřejmostí je pevné provázání s ostatními produkty Adobe.

Data a místa konání:

Slovensko
22. března 1999 Bratislava, Holiday Inn

25. března 1999 Praha, Holiday Inn Prague

Polsko
30. března 1999 Warszawa, Warszaw Mariott
1. dubna 1999 Poznan, Hotel Polonez

Maďarsko
22. dubna 1999 Budapest, Gundel Restaurant

Registraci na pražský seminář lze provést elektronickou poštou na adresu adobe@quentin.cz. Přesné místo a čas konání budou registrovaným účastníkům sděleny dodatečně.

O společnosti Adobe Systems

Společnost Adobe Systems, Inc., od svého založení v roce 1982 vyvíjí a podporuje produkty, které pomáhají lidem smysluplně a vynalézavě vyjadřovat a používat informace. Adobe patří mezi průkopníky v oblasti DTP a je dnes vedoucí firmou v oblasti aplikačního softwaru a písem pro vytváření a publikování obrazově bohatých materiálů. Zároveň také nabízí provázaná softwarová řešení pro podniky všech velikostí. Na své technologie, které jsou v mnoha oblastech průmyslovým standardem, poskytuje licence většině hardwarových výrobců, softwarových vývojářů a poskytovatelů služeb. Společnost Adobe má pobočky v Evropě a pacifické oblasti a obhospodařuje celosvětovou síť dealerů a distributorů. Více informací o firmě a jejích produktech je možno nalézt na stránkách http://www.adobe.com a http://www.quentin.cz.

Firma Quentin je výhradně česká společnost zabývající se distribucí technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP a předtiskové přípravy. Je autorizovaným distributorem, střediskem technické podpory, registračním střediskem, prodejcem upgrade a specializovaných produktů společnosti Adobe v České republice. Dále v současné době zajišťuje dovoz a distribuci produktů Apple, Quark, Metacreations, Agfa, Best, Pantone, Helios, IXMICRO, Newer Technology, Sonnet, Sonic, XCite aj. v České republice i na Slovensku.

Martin Ler, agentura PR Consulting, Nad Pískovnou 4, 140 00 Praha 4-Krč
tel.: (02) 692 09 56, fax: (02) 692 09 65, hot-line: 0603 48 67 77