Společnost Quentin oznamuje ukončení distribuční smlouvy s firmou Adobe Systems

Praha, 14. zaří. 1999 - Společnost Quentin oznamuje, že distribuční smlouva s firmou Adobe Systems bude ukončena ke dni 14. září 1999. Společnost Quentin pokračuje v dodávkách produktů firmy Adobe na základě subdistribuční smlouvy se společností SWS, a. s.

"Quentin, spol. s r. o., hodlá nadále poskytovat svým partnerům kvalitní marketingovou, distribuční a předprodejní podporu, především u výrobků pro Apple Macintosh.", prohlásil Pavel Tesař, obchodní ředitel společnosti. "Produkty Adobe jsou nedílnou součástí řešení pro DTP a prepress a naše zkušenosti v této oblasti nás zavazují v poskytování stejně kvalitních služeb našim partnerům i v budoucnosti"

Macron, spol. s r. o., mateřská firma společnosti Quentin, byl od roku 1992 prvním distributorem Adobe v Československé republice, vytvořil veškeré lokalizace písem Adobe a mnoho lokalizací programů Adobe. Quentin převzal veškeré distribuční aktivity od Macron, spol.s r. o., od 1. 1. 1998.

Firma Quentin je výhradně česká společnost zabývající se distribucí technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP a předtiskové přípravy. Je dodavatelem produktů společností Adobe, Apple, Quark, Metacreations, Agfa, Best, Pantone, Tektronix, Helios, IXMICRO, Newer Technology, Sonnet, Sonic, XCite aj.

Martin Lér, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.: 333 555 85, fax: 333 525 95