Nové ceny s příchodem nejnovější verze programu QuarkXPress Passport 4.1 CZ

Praha, 10. února 2000 - Při příležitosti představení nejnovější verze QuarkXPress Passport 4.1 CZ společnost Quentin výrazně snížila ceny, za které bude software pro zlom stránek nabízet. Díky akci, která potrvá od 10. února do 31. března, bude možné zakoupit nejnovější verzi produktu za 44 900 Kč, tedy o 10 000 Kč levněji než je běžná cena.

QuarkXPress Passport 4.1 CZ nebude v rámci slevy nikterak ochuzen a bude klasicky nabízen pro obě platformy Macintosh i Windows. Pro svou práci tak zákazník, který si program zakoupí, získá nejpoužívanější nástroj od vedoucího výrobce na trhu programů pro počítačové publikování, včetně XT Setu - doplňku pro české a slovenské prostředí.

Výraznou slevu mohou očekávat i ti uživatelé, kteří se do konce března rozhodnou pro upgrade z verze 3.0x. Nových vlastností verze 4.1 mohou využívat po zakoupení upgradu za 25 000 Kč. I v tomto případě tedy může zákazník až do konce března ušetřit 10 000 Kč oproti obvyklé ceně. Registrovaní majitelé verzí 4.0.x pro Macintosh a 4.0.4 pro Windows získají update zdarma. Vlastníci verze 4.0.1 pro Windows, mají možnost získat update za 3 450 Kč, v jehož ceně bude zahrnuta i dodávka XT Setu.

Firma Quentin je výhradně česká společnost zabývající se distribucí technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP a předtiskové přípravy. Je dodavatelem produktů společností Adobe, Apple, Quark, Metacreations, Agfa, Best, Pantone, Tektronix, Helios, IXMICRO, Newer Technology, Sonnet, Sonic, XCite aj.

Martin Lér, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.: 333 555 85, fax: 333 525 95,