Technická podpora QuarkXPress startuje 1. března

Praha, 10. února 2000 - Od 1. března 2000 se místní uživatelé populárních produktů firmy Quark dočkají dalšího zkvalitnění nabízených služeb. Ten den zahájí provoz telefonická linka poskytující technickou podporu zákazníkům společnosti Quentin, používajícím tento špičkový nástroj pro zlom dokumentů.

Služba provozovaná na bezplatném telefonním čísle 0800-1-QUARK (tzn. 0800-1-78275), registrovaným uživatelům dostupná denně mimo víkend od 8 do 18 hodin, bude zodpovídat veškeré dotazy týkající se programu QuarkXPress.

Technická podpora bude placenou službou určenou pro zákazníky společnosti Quentin, kteří zaregistrují svůj QuarkXPress, a bude ji možné zakoupit vždy na období tří měsíců za poplatek ve výši 1 500,- Kč. Servisní smlouvu a z ní plynoucí právo využívat tři měsíce technické podpory získá každý uživatel automaticky zdarma spolu se zakoupením plné verze QuarkXPress Passport 4.1 CZ či jejího upgradu, nezávisle na platformě (Mac i Windows).

Zákazník, který se rozhodne službu aktivovat, pouze vytočí telefonní číslo technické podpory, sdělí číslo servisní smlouvy a sériové číslo licence jím zakoupeného produktu. Od prvního zavolání pak může po celé tři měsíce službu používat a směřovat na ni své otázky. Shledá-li zákazník technickou podporu zajímavou a pro něj užitečnou, a bude-li chtít dále využívat jejích služeb i po vypršení platnosti servisní smlouvy, může tak učinit jednoduše pouhým uzavřením smlouvy nové.

Linka technické podpory tak začátečníkům, kteří podnikají své první krůčky, i profesionálům pohybujícím se v zcela jiných rovinách využívání produktu QuarkXPress, bude zjednodušovat a zpříjemňovat jejich práci. Nadále již nebude nutné zdlouhavě vyhledávat v manuálech a hledat informace na Internetu. Společnost Quentin tímto krokem zvyšuje hodnotu dodávaných produktů pro své zákazníky.

Firma Quentin je výhradně česká společnost zabývající se distribucí technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP a předtiskové přípravy. Je dodavatelem produktů společností Adobe, Apple, Quark, Metacreations, Agfa, Best, Pantone, Tektronix, Helios, IXMICRO, Newer Technology, Sonnet, Sonic, XCite aj.

Martin Lér, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.: 333 555 85, fax: 333 525 95,
e-mail: ler@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.