TIPA zvolila skener Agfa Duoscan HiD jako "Nejlepší digitální skener v Evropě"

Praha, 12. 7. 2000 - Společnost Quentin, autorizovaný distributor společnosti Agfa pro ČR, oznamuje, že profesionální skener Agfa DuoScan HiD byl zvolen asociací TIPA (Technical Image Press Association) jako "Nejlepší digitální skener v Evropě".

Ve zdůvodnění asociace je uvedeno:
"Nový skener Agfa DuoScan HiD umožňuje profesionálním fotografům skenovat filmy středního a velkého formátu s vysokým rozlišením a překvapivě vysokou optickou denzitou a s přijatelnými cenovými náklady. Jiné skenery s denzitou Dmax 3,7D a vyšší stojí minimálně dvojnásobek. V kombinaci s vynikajícím programovým vybavením FotoLook a ColorTune poskytuje Agfa DuoScan HiD vynikající poměr mezi cenou a výkonem, což jej předurčilo jako jasného vítěze hodnocení TIPA-Award "Bester Scanner 2000-2001".

TIPA je nezávislá profesní organizace vydavatelů periodik věnujících se fotografii a obrazu. Zástupci 31 odborných redakcí z celé Evropy každoročně udělují ceny TIPA Award pro nejlepší foto, video a digitální přístroj v Evropě.

Firma Quentin je výhradně česká společnost zabývající se distribucí technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP a předtiskové přípravy. Je dodavatelem produktů společností Adobe, Apple, Quark, Agfa, Best, Olympus, Pantone, Tektronix, Helios, Sonnet, XCite aj.

Martin Lér, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.: 333 555 85, fax: 333 525 95,