EFI uvedla na trh novou verzi 4.2 produktů EFI Designer a EFI Photo Edition

Praha, 18. srpna 2005 - Americká firma EFI uvedla během srpna novou verzi 4.2 populárních softwarových RIPů EFI Designer Edition a EFI Photo Edition. Do obou produktů byly nově zahrnuty funkce, které byly původně součástí pouze jednoho každého z nich. Prakticky se tedy nyní jedná o tentýž produkt.

Hlavní nové funkce:

• podpora velkoformátových tiskáren nad šířku formátu 24" (61 cm)
  • funkce Photo Print (tisk fotografií v barevném gamutu tiskárny) a funkce Proof Print (digitální nátisk) k dispozici pro oba produkty
  • podpora Ugra/Fogra kalibračních proužků pro certifikovaný nátisk či kontrolu kvality
  • uživatelské nastavení může být nyní uloženo - skládání či tisk kontaktů jsou k dispozici pro oba produkty.

Další informace k dispozici na www.efi.cz.

• Doporučená prodejní cena verze M (tiskárny do formátu A3+/A2): 20.310,- Kč bez DPH
  • Doporučená prodejní cena verze XL (tiskárny do šířky formátu 24"/A1): 30.470,- Kč bez DPH
  • Doporučená prodejní cena verze XXL (tiskárny nad šířku formátu 24"/A1): 40.620,- Kč bez DPH

Společnost Quentin, spol. s r.o. je oficiálním distributorem produktů EFI pro Českou a Slovenskou republiku

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

Marketing Manager
Quentin, spol. s r. o.