Quark pro vaše uši: iPod nano zdarma

Praha, 15. listopadu 2005 - Společnost Quentin, výhradní distributor produktů QuarkXPress pro Českou a Slovenskou republiku, ve speciální předvánoční nabídce spojila populární program pro sazbu a zlom QuarkXPress Passport 6.5 CZ a neméně oblíbený MP3 přehrávač iPod nano. Každý zákazník, který si od 15. listopadu do 31. prosince 2005 zakoupí plnou verzi QuarkXPress Passport 6.5 CZ, nebo upgrade z verzí 3.x a 4.x, získá zdarma také velmi příjemný vánoční dárek, černý nebo bílý iPod nano s kapacitou 2 GB. Nabídka se týká QuarkXPress Passport jak pro Mac OS, tak pro Windows.

"iPod nano je skvělý vánoční dárek a potěší každého, ať už bude svou oblíbenou hudbu poslouchat při práci s Quarkem, nebo i kdykoliv jindy", říká Marek Coufal, obchodní ředitel společnosti Quentin. "Spojili jsme užitečné s příjemným, neboť iPod od firmy Apple je založen, podobně jako aplikace společnosti Quark, na jednoduchém rozhraní a snadném každodenním použití, kdy oba produkty dělají přesně to, co od nich uživatelé očekávají. A k tomu prostě chceme našim zákazníkům v letošním předvánočním shonu udělat radost."

QuarkXPress Passport 6.5 CZ je nejnovější verze populární aplikace pro sazbu a zlom, která podporuje řadu užitečných nových funkcí, například přímý export do souborů PDF a přímý import souborů PSD (Photoshop), publikování obsahu v HTML a XML, tvorbu tabulek a import grafů ze souborů Excelu, úpravy grafiky prostřednictvím modulu Quark Vista a ve verzi pro Mac OS X také umožňuje personalizovaný tisk na tiskových strojích HP Indigo.

iPod nano od firmy Apple je žhavým předvánočním hitem, který v sobě spojuje báječně jednoduché ovládání vlastní všem přehrávačům iPod, barevný LCD displej s podporou zobrazování fotografií a několik GB paměti, to vše v neuvěřitelně malém a elegantním balení.

Plnou verzi QuarkXPress Passport 6.5 CZ a upgrady z verzí 3.x a 4.x pro Mac OS i Windows můžete zakoupit prostřednictvím dealerské sítě společnosti Quentin, nebo na serveru DTPobchod.cz. Nabídka se vztahuje na všechny objednávky přijaté do 31. prosince 2005.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

Marketing Manager
Quentin, spol. s r. o.