Letní akce XRite - spektrofotometry samostatně

Praha, 18. července 2006 - Firma XRite vyhlásila zajímavou cenovou nabídku. Během léta zákazníci mohou pořídit velmi levné spektrofotometry XRite samostatné bez programového vybavení. Tato akční nabídka je připravena ve spolupráci s firmou Quentin spol. s r.o.

Akce běží celé letošní léto a týká se spektrofotometru XRite DTP20 Pulse, XRite DTP45 (s UV filtrem a bez něj) a XRite DTP70. Zákazníci mohou v rámci této akce získat samostatné i kalibrační sondu na monitory MonacoOPTIX XR.
Povšimněte si také výrazně nižších cen u produktů Monaco.

• Doporučená prodejní cena MonacoOPTIX XR (pouze kalibrační sonda): 5.980,- Kč bez DPH.
  • Doporučená prodejní cena XRite DTP20 Pulse: 26.740,- Kč bez DPH.
  • Doporučená prodejní cena XRite DTP45: 99.240,- Kč bez DPH.
  • Doporučená prodejní cena XRite DTP45 s UV filtrem: 99.240,- Kč bez DPH.
  • Doporučená prodejní cena XRite DTP70: 128.240,- Kč bez DPH.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

hodkova@quentin.cz