EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi EFI Designer Edition 5.1

Praha, 16. listopadu 2006 – EFI, Inc. uvedla 13. listopadu 2006 na trh novou verzi oblíbeného programového vybavení EFI Designer Edition 5.1. Je to silný nástroj pro řešení digitálního nátisku a barevně věrných tisků na inkoustových tiskárnách o šíři tisku až 60” na platformách Windows a Macintosh.

Designer Edition kromě vynikajících digitálních nátisků dokáže produkovat i fotografické tisky, k nimž je produkt vybaven fotografickými funkcemi. Verze 5.1 přináší mimo jiné tyto nové funkce: kalibrační proužek Ugra/fogra media wedge 2.1 nyní podporuje i spektrofotometr EyeOne iSiS či DTP70, podpora až sedmikanálových ICC profilů, plná podpora nových vícebarevných, tiskáren jako jsou tiskárny řady: Canon iPF 500/600/700, 5000/9000, 8000, dále Hewlett Packard Photosmart Pro B9180, Hewlett Packard Designjet Z2100 Photo či Hewlett Packard Designjet Z3100 Photo, integrace posledního postscriptového interpreteru CPSI 3017, zajišťující plnou podporu PDF v1.7, zrychlení zpracování souborů PDF a PS, on-line update pro uživatelské profily médií a mnoho dalších funkcí.

Doporučená prodejní cena:

EFI Designer Edition 5.1 M Mac / Win - 20.310,- Kč bez DPH.
EFI Designer Edition 5.1 XL Mac / Win - 30.470,- Kč bez DPH.
EFI Designer Edition 5.1 XXL Mac / Win - 40.620,- Kč bez DPH.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

hodkova@quentin.cz