EFI Maintanance Contract – předplacený upgrade

EFI Colorproof XF je na českém trhu jednoznačně nejpopulárnější aplikací pro digitální nátisk. Výrobce EFI produkt stále inovuje v souladu se světovými trendy ve správě barev a nové verze přicházejí na trh s pravidelností přibližně jednou za půl roku.

Aktuální verzí v prodeji je EFI Colorproof XF 3.0 a tato přináší stovky zásadních i menších vylepšení z nichž nejdůležitější jsou:

• Optimalizovaný proces – rychlejší zpracování úlohy až o 25%
  • Podpora PDF až do verze 1.7 (Adobe CPSI 3017)
  • Simulace chyb offsetového stroje (chybějící body, šum, minimální hranice potisku)
  • 3D-optimizer – další snížení odchylky deltaE
  • Podpora formátu PSD
  • Step & Repeat – opakování motivu

Pro nejbližší verze EFI uvažuje např.:

• Server i pro Mac OS X
  • Kontrola chybějících písem
  • Náhled zakázky u všech operátorů
  • a další

Mnohé z těchto nových funkcí jsou pro grafické studio či tiskárnu velmi užitečné, ne-li dokonce nezbytné. Protože pořízení nové verze je spojeno s vysokým peněžním výdajem, nabízí EFI tzv. udržovací smlouvu – Maintanance contract na jeden nebo tři roky za zajímavých podmínek.

Varianty smluv a porovnání se standardním upgradem:

EFI Colorproof XF Upgrade
15 750 Kč (bez 19 % DPH)
EFI Maintanance Contract 1-year
12 500 Kč (bez 19 % DPH)
EFI Maintanance Contract 3-years
31 000 Kč (bez 19 % DPH)

Obsahem Maintanance contract jsou automatické aktualizace libovolné EFI Colorproof XF konfigurace po sjednanou dobu. Smlouvu je možné zakoupit kdykoli po dobu platnosti aktuální verze. Například 1. ledna 2007 ji mohli zakoupit vlastníci EFI Colorproof XF 3.0, ale nikoli např. 2.6 nebo 2.5.

Maintanance contract uživateli poskytuje:

• Přístup ke všem novým standardům v oboru
  • Vždy poslední vylepšení RIPu pro digitální nátisk
  • Cenové zvýhodnění oproti standardnímu upgradu
  • Cenovou ochranu před inflací a nežádoucí změnou kurzu
  • Cenovou ochranu před opakovaným nákupem upgradů

Časově omezená sepciální nabídka pro starší verze!

Od 1. února do 31. března 2007 mohou Maintanance Contract pořídit i uživatelé starších verzí EFI Colorproof XF 2.5 a EFI Colorproof XF 2.6.

Podmínky Maintanance Contract

Smlouva se objednává na internetové adrese supportstore.efi.com. Prodávajícím je přímo společnost EFI, Inc, USA.
Při objednávce je nutné zadat „Vendor Reference Code“, který je 800205.

Platbu je možné provést na fakturu nebo mezinárodní platební kartou. Ceny na webu jsou uvedené v Eurech, GB librách nebo US dolarech a výše uvedené částky jsou orientačním přepočtem do české měny.  Smlouva bude automaticky prodloužena pokud ji kupující alespoň jeden měsíc před vypršením smluvené doby sám nevypoví. Kupující bude dva měsíce před vypršením doby upozorněn elektronickou zprávou. Výpověď se provádí rovněž na webové stránce supportstore.efi.com. Můžete požádat obchodníky společnosti Quentin o vyřízení celé procedury za manipulační poplatek 990 Kč + DPH. Stejným způsobem lze pořizovat i další moduly pro EFI Colorproof XF.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

hodkova@quentin.cz