EFI, Inc. uvedla na trh speciální verzi EFI Colorproof XF pro OKI C9600

Praha, 31. srpna 2007 - Hardware

Firma EFI, Inc. uvedla na trh speciální verzi RIPu EFI Colorproof XF 3.1 pro LED tiskárnu OKI C9600 s podporou nové OKI technologie Pro Q Multilevel.

Tato inovační technologie dokáže vykreslit až 32 barevných odstínů na bod. Tím dosahuje kvalitnějšího tisku s jemnějšími tóny a hladším odstupňováním, a poskytuje tak barevně přesnější výstupy. Posunuje tak využití LED tiskáren i do náročných oblastí koncepčního digitálního nátisku.

Výjimečný bundle aplikace EFI Colorproof XF 3.1 OKI 9600 Mac / Win (pouze OKI) s tiskárnou OKI C9600n je k dispozici ve dvou verzích:

1. EFI Colorproof XF 3.1 + OKI 9600 Multilevel Bundle - bez podpory přímých barev
  2. EFI Colorproof XF 3.1 Pro + OKI 9600 Multilevel Bundle - s podporou přímých barev.

V oblasti digitálního nátisku tato kombinace vhodně doplňuje stávající spektrum inkoustových tiskáren o zařízení s výrazně levnějším provozem a rychlejším tiskem s možností velkých objemů produkce. Zároveň zachovává dostatečnou tiskovou kvalitu i při použití standardní dvouúrovňové technologie. Digitální LED hlava vybavená technologií ProQ Multilevel ovládaná RIPem EFI Colorproof XF pro OKI barevnost a přesnost interpretace jen dále umocňuje.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.:  233 355 585, fax: 233 352 595, e-mail: hodkova@quentin.cz