Písmolijna Berthold uvádí nové OpenType Pro písma

Praha, 16. ledna 2008

Přední světová písmolijna Berthold Direct Corporation uvádí na trh další rodiny písem Berthold v OpenType Pro formátu! Kromě stávajících OpenType písem přibylo do seznamu 21 nových rodin. Celková nabídka písem v OpenTypu nyní činí 60 rodin, které jsou použitelné pro naše jazykové prostředí.

Zde je seznam nových OTF písem v nabídce na DTPobchod.cz:

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6
tel.:  233 355 585, fax: 233 352 595, e-mail: hodkova@quentin.cz