EFI promo akce - certifikace FOGRA zdarma nebo se slevou

Praha 19. května 2008 - Firma EFI, Inc. vyhlásila promo akci, při níž lze získat zdarma nebo slevou certifikaci FOGRA řešení digitálního nátisku EFI.

Podmínky pro získání slevy:

1) Noví zákazníci:

Kromě základní konfigurace RIPu EFI Coloproof XF 3.1 si mohou zakoupit modul pro certifikaci digitálního nátisku Color Verifier Option (se spektrofotometrem EFI ES 1000), a získat tak zdarma certifikaci FOGRA.

2) Zákazníci, kteří vlastní starší verzi RIPu EFI Colorproof XF 2.x, 3.0 nebo upgradují z konkurenčních produktů:

Při upgradu na novou verzi EFI Colorproof XF 3.1 mohou spolu s pořízením Color Verifier Option získat zdarma certifikaci FOGRA.

3) Zákazníci, kteří vlastní aktuální verzi RIPu EFI Colorproof XF 3.1 včetně Color Verifier Option a potřebují certifikaci FOGRA:

Mohou získat 50% slevu z ceny certifikace FOGRA.

Všichni zákazníci z uvedených kategorií navíc získají zdarma dle výběru jednu 17" roli nebo krabici A3+ materiálu EFI (9200, 4245, 6225) v hodnotě cca 3.800,- Kč bez DPH.

Co je certifikace EFI - Fogra

Certifikace zaručuje dosažení barevné standardizované shody digitálního nátisku s mezinárodními normami ISO nebo referenčními normami, například ISO12647-2 (ISO Coated), nově ISO 12647-7 (ISO Coated v.2) pomocí kalibračního proužku Ugra/Fogra Media Wedge 2.0, 2.2, 3.0 v kombinaci inkoustové tiskárny, softwarového RIPu EFI Colorproof XF a certifikovaného materiálu EFI (výrobce Tecco). Více informací zde.
Cena kalibrace média pro certifikaci Fogry a doprava není součástí této promo akce.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6