Quentin uvádí české doplňky pro Microsoft Office 2008 pro Mac

Společnost Quentin, spol. s r. o. uvádí na trh nejnovější verzi oblíbených doplňků pro aktuální verzi Microsoft Office 2008 pro Mac OS X. Doplňky rozšiřují možnosti tohoto kancelářského balíku o podporu českého jazyka, zahrnují slovníkovou kontrolu pravopisu, české dělení a tezaurus.

Díky doplňkům lze i nejnovější verzi populárního kancelářského balíku bezproblémově používat v našem národním prostředí. Slovníková kontrola pravopisu je k dispozici v aplikacích Word, Excel, PowerPoint a Entourage, pro Word je k  dispozici také tezaurus (slovník synonym) a dělení. Doplňky jsou k dispozici v tzv. Universal Binary podobě, tedy pro uživatele Maců s procesory Intel i PowerPC. Tato sada doplňků je v současné době jediné podobné řešení na světě pro jazyky nepodporované přímo v Microsoft Office 2008.

Cena a dostupnost

České doplňky pro Microsoft Office 2008 pro Mac OS X jsou dostupné ihned, prostřednictvím společnosti Quentin, prodejců počítačů Apple a internetového obchodu DTPobchod.cz.

Doporučená cena je 1490 Kč bez DPH. K dispozici je také upgrade pro majitele předchozí verze doplňků pro Office 2004, za 1090 Kč bez DPH. O upgrade je možné požádat spolu s doložením nákupu předchozí verze sériovým číslem doplňků.

Doplňky získá zdarma každý zákazník, který zakoupí libovolnou verzi Microsoft Office 2008 od společnosti Quentin, nebo jejích prodejců.

Zákazníci, kteří zakoupili libovolnou verzi Microsoft Office 2008 pro Mac OS X (vztahuje se na plnou verzi, upgrade i upgrade z Office 2004 za manipulační poplatek) od společnosti Quentin či jejích prodejců bez českých doplňků do 20. května 2008, mají možnost získat tyto české doplňky za manipulační poplatek 99 Kč bez DPH. O možnosti získat doplňky za manipulační poplatek se informujte u svého

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6