Softwarový RIP EFI Colorproof eXpress zdarma k vybraným tiskárnám HP

Praha 30. července 2008 - Firma EFI, Inc. ve spolupráci s firmou HP připravila zajímavou nabídku – nový softwarový RIP EFI Colorproof eXpress zdarma k vybraným velkoformátovým tiskárnám HP.

Zákazníci, kteří si zakoupí velkoformátové tiskárny HP DesignJet Z sérií (Z2100 ve 24“ a 44“ verzi, Z3100 ve 24“ a 44“ verzi a Z6100 ve 42“ nebo 60“ verzi), mohou zdarma získat softwarový RIP EFI Colorproof eXpress v příslušné verzi XL nebo XXL. Nabídka platí jak pro všechny koncové zákazníky, tak i pro HP DesignJet partnery až do konce roku 2008!

Programové vybavení EFI Colorproof eXpress je určeno především kreativním profesionálům, grafikům, malým reklamním a grafickým studiím a pracovníkům předtiskové přípravy. Předností tohoto řešení je zejména rychlé použití k tisku barevně věrných úloh (produkční tisk) či k digitálnímu nátisku na inkoustových, laserových a LED tiskárnách.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6