Firma Quentin, spol. s r.o. se stala distributorem Alwan Color Expertise

Praha 22. srpna 2008 - Firma Quentin, spol. sr.o. je novým distributorem firmy Alwan Color Expertise v České republice. Francouzská společnost Alwan Color Expertise je světovým lídrem ve vývoji programového vybavení pro standardizaci a barevnou správu.

Její vlajkovou lodí je programové vybavení Alwan CMYK Optimizer, nástroj, umožňující barevné převody typu CMYK/CMYK, které jsou určeny pro standardizaci tiskových dokumentů, vylepšení tiskového procesu a hlavně pro snížení nákladů vofsetových tiskárnách (radikální úspora barev – 15-20%). Byl vyvinut poté, co byly velmi dobře vyřešeny procesy spojování ICC profilů do jednoho ICC Device Linku, tedy do tabulky CMYK/CMYK. Více informací lze získat na produktových stránkách firmy Quentin: http://www.quentin.cz/alwan/.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6