Z naší nabídky

Wacom tablety

Just Normlicht
Podporujeme
Quentin má rád kulturu proto podporuje
divadlo Na zábradlí.
Divadlo Na Zábradlí

Quentin, spol. s r.o. se stal autorizovaným partnerem Wacom PartnerPlus

Praha, 1. 10. 2008 - Firma Quentin se stala autorizovaným partnerem WACOM
v rámci programu Wacom PartnerPlus.

Díky partnerství se společnost Quentin stala součástí celoevropské sítě autorizovaných prodejců.

Tablety Wacom - společnost Quentin nabízí tablety Wacom již řadu let a členství v rámci programu PartnerPlus jen potvrzuje vysoký standard nabízených služeb.

V naší nabídce samozřejmě najdete kompletní modelovou řadu Wacom, počínaje základními modely Bamboo, nicméně jako specializovaný dodavatel pro DTP a pre-press se zaměřujeme zejména na profesionální modely tabletů Intuos3 a LCD tabletů Cintiq.

Práci s tablety vám rádi předvedeme v našem showroomu, nejen, že vám objasníme technologii a použití tabletů a doporučíme vám vhodný model pro vaši specializaci, ale práci s tabletem si můžete sami vyzkoušet v základních grafických aplikacích, jako je Adobe Photoshop či Corel Painter.

O společnosti WACOM

Společnost Wacom byla založena v roce 1983 a je předním výrobcem grafických tabletů a průkopníkem ve vývoji digitálního pera jako vstupního počítačového zařízení.

Více na www.wacom-europe.com

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, Wacom, Xanté aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6