Softwarový RIP EFI Colorproof eXpress výhodně k vybraným tiskárnám Canon iPFx100

Praha 21. října 2008 - Firma EFI, Inc. ve spolupráci s firmou Canon připravila na letošní podzim další společnou akci: Softwarový RIP EFI Colorproof eXpress výhodně k vybraným velkoformátovým tiskárnám Canon imagePROGRAF řady x100.

Zákazníci mohou v bundlu získat cenově výhodně RIP EFI Colorproof eXpress s velkoformátovou tiskárnou: Canon imagePROGRAF 5100 (17") za 5.000,- Kč bez DPH, Canon imagePROGRAF 6100 (24") za 7.000,- Kč bez DPH, Canon imagePROGRAF 8100 (44") a Canon imagePROGRAF 9100 (60") za 8.000,- Kč bez DPH. Nabídka platí jen pro nákup tiskárny a RIPu dohromady. Akce je platná do 31. prosince 2008!

Programové vybavení EFI Colorproof eXpress je určeno především kreativním profesionálům, grafikům, malým reklamním a grafickým studiím a pracovníkům předtiskové přípravy. Předností tohoto řešení je především rychlé použití k tisku barevně věrných úloh (produkční tisk) či k digitálnímu nátisku na inkoustových, laserových a LED tiskárnách. Více informací o produktu EFI Colorproof eXpress naleznete na produktových stránkách EFI.cz.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Allume Systems / Smith Micro, Apple Computer, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Macromedia, Microtek, Miramar / CA, XRite / Monaco, Nikon, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, Praha 6