Společnost EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi workflow
EFI XFlow 4.0

Praha, 30. října 2009

EFI XFlow 4.0 je spolehlivé worflow, které umožňuje automatický převod z různých vstupních formátů do PDF či PS, kontrolu, úpravu, editaci dat před tiskem či digitálním nátiskem nebo produkčním tiskem. Produkt je určen pro malé a střední firmy, které produkují větší množství různých typů tiskových úloh a které mají problém s rozličnými formáty vstupních souborů. Součástí řešení je licence programu Adobe Acrobat Professional a Enfocus Pitstop Professional.

Produkt Box

Mezi hlavní novinky verze 4.0 patří moduly:

Certified PDF - automaticky certifikuje PDF výstupní soubory (PDF/X).
Cost Estimate - sledování nákladu před tiskem a jeho odsouhlasení.
PageSetter - zvětšování/změnešování stránek, výběr tisku určitých stránek atd.
EFI Proof - integrace s produktem EFI Colorproof XF (s obousměrnou komunikací).
Image Enhance - úprava PDF těsně před tiskem (barevné korekce, úprava obrázků atd.).

Další informace naleznete na:

www.efi.cz

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6