Společnost EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi profesionálního nátiskového a produkčního řešení EFI Colorproof XF /
Fiery XF 4.1

Praha, 8. února 2010

Společnost EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi profesionálního nátiskového a produkčního řešení EFI Colorproof XF 4.1 a EFI Fiery XF 4.1.

Mezi nové vlastnosti EFI Colorproof XF 4.1 / Fiery XF 4.1 patří:

Retail Box

• RGB contone ovladač umožňující zcela nové výtisky v RGB barevném prostoru
    (u vybraných tiskáren Canon a Epson), lze tedy využívat ICC profily médií třetích výrobců
  • vyčerpávající podpora řezacích plotrů - je tedy možné využívat komplexní řešení digitálního nátisku / produkčního tisku a zároveň vyřezávání (Cut and Print Server)
  • podpora nejnovějších průmyslových standardů (např. IDEAlliance a mnoho dalších)
  • nativní podpora Mac OS X 10.6, Windows 7, ISO Offset & PSR 2 profilů
  • masivní rozšíření podpory nových tiskáren včetně Epson Stylus Pro WT7900 (bílý inkoust)
  • další vylepšení v ergonomii a uživatelském rozhraní aplikace
  • rozšířené funkce simulace přímých barev (například přetisk přímých barev, další funkce optimalizace přímých barev pomocí Dynamic Wedge)

Další informace naleznete na: www.efi.cz

Quentin spol. s r.o. je distributorem firmy EFI, Inc. pro Českou a Slovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6