Firma Quentin spol. s r.o. se stala distributorem LaserSoft Imaging, Incorporated.

Praha, 29. března 2010 – Firma Quentin, spol. s r. o. se stala novým distributorem LaserSoft Imaging, Inc. v České republice. Německá společnost LaserSoft je světovým lídrem ve vývoji programového vybavení pro profesionální skenování a archivaci skenovaných obrazů a dokumentů.

Logo Lasersoft

Firma LaserSoft Imaging, založená již v roce 1996, není známa jen produktem SilverFast, který představuje uznávaný standard v oblasti skenovacích programů, ale také technickými inovacemi, jako je technologie SilverFast Multi-Exposure, která umožňuje filmovým skenerům dosáhnout lepší výsledky než jaké dosahují bubnové skenery. Programové vybavení SilverFast podporuje více než 320 skenerů v systémech Mac OS (od 10.3) a Windows (2000, XP, Vista a Win7). Tento software je schopen dosáhnout u každého přístroje maximální kvality tím, že se individuálně přizpůsobuje vlastnostem každého jednotlivého skeneru.

V rámci třetího ročníku veletrhu fotografie Prague Photo 2010 v pražském Mánesu proběhne 1. dubna 2010 v 16:00 hodin přednáška na téma „Záludnosti skenování a možnosti zlepšení kvality skenů pomocí software SilverFast”. Přednášejícím bude Ing. Kamil Třešňák, odborník na správu barev a zpracování obrazu, a MgA. Petr Šálek, fotograf. Srdečně vás zveme.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6