Praha, 25. srpna 2010 – EFI, Inc. vydala zdarma aplikaci EFI XF Mobile Client pro iPhone, iPad a iPod Touch. Uživatelé EFI Colorproofu XF získají přístup k EFI XF Serveru odkudkoli a kdykoli.

EFi XF Mobile

A co aplikace EFI XF Mobile Client umí?

Umožňuje pomocí iPhone, iPad nebo iPod Touch přístup k EFI XF Serveru přes mobilní síť nebo wi-fi. Po připojení zobrazuje náhled, status a seznam tiskových úloh, je možné provádět tisk a mazání úloh, kontrolovat výsledky certifikovaného digitálního nátisku, lze i zobrazit přehled tiskových front a stav tiskových výstupních zařízení.

Aplikace je dostupná zdarma i na českém iTunes store.

Více informací lze nalézt na www.efi.cz.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy EFI, Inc. pro Českou a Slovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6