QuarkXPress: vyberte si svůj magický bundle

Praha, 7. září 2010 – Pro všechny, kdo hledají vhodné řešení pro sazbu a zlom, nebo už ho našli a jen potřebují navýšit počet licencí, připravila až do konce roku společnost Quark dobrou nabídku.

• QUARK PROMO - plné verze QuarkXPress 8 o 40% levněji
    až do 31. prosince 2010
  • Magic Bunde získáte zdarma při koupi plné verze i upgradu
    do 30. listopadu 2010

Do 31. prosince 2010 padá cena plných verzí o více než 40%. Klasická krabicová verze tak stojí 14.700 Kč bez DPH.

Ještě zajímavější nabídku nachystala firma Quark pro všechny, kdo nezaváhají a pro nákup se rozhodnou do 30. listopadu 2010. Rychlí mají šanci si ke svému Quarku vybrat také dárek. Volit mohou ze dvou „magických“ bundlů. Oba obsahují 1000 OpenType fontů.

Pokud zvolíte první z obou balíčků – „Magic Software Bundle“, k fontům dostanete navíc ještě dva mocné doplňky společnosti Markzware – Markztools pro prevenci, kontrolu a opravu poškozených dokumentů a ID2Q pro převod dokumentů ve formátu InDesign. Tento balíček je vhodný zejména pro „jablíčkáře“, protože MarkzTools je jen ve verzi pro Mac OS X.

Druhý balíček „Magic Maintenance Bundle“ nabízí k fontům zdarma 12 měsíční „maintenance“ smlouvu. Ta, mimo jiné, zaručuje po dobu trvání smlouvy upgrade na novou verzi zdarma.

Pro zíkání magického bundlu je třeba, aby se zákazník zaregistroval na stránkách společnosti Quark a zvolil jednu z možností. Magický bundle je nabízen ke komerčním plným verzím a k upgradům.
A to už se opravdu vyplatí, souhlasíte?
Další informace naleznete na www.quark.cz.

O společnosti Quark, inc.

Společně s QuarkXPress získáte od společnosti Quentin i český XT Set obsahující importní filtry pro Microsoft Word 2007/2008, Open Office, T602, dále Pevné mezery a doplněk Paste and Match Style. Na CD najdete i kompletní českou uživatelskou příručku, výuková videa a vneposlední řadě aktualizované slovníky českého dělení.

QuarkXPress je tradiční aplikací pro sazbu a zlom, která ve verzi 8 přináší řadu nových funkcí nejen pro vícekanálové publikování. Publikujte pro tisk, web a flash spoužítím jediné aplikace, pracujte rychle, přesně a efektivně – to je QuarkXPress 8.

Vytváříte grafický design a potřebujete zamířit i do flashových vod?
S QuarkXPress 8 je to překvapivě snadné. Pracujete ve známém prostředí bez nutnosti znalosti nějakých kódů. Vytvoříte banner, prezentaci i celé webové stránky. Více se dozvíte na stránkách www.flash8magic.com, kde také naleznete nepřeberné množství flashových šablon, výukových videí i ukázek zpráce jiných uživatelů.

O společnosti Quentin, spol. sr.o.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Alwan, Apple, Berthold, Canto Software, Canon, Crumpler, EFI, Elgato, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microtek, XRite, Pantone, Quark, Smith Micro, Sonnet Technologies, Storm Type Foundry, Tecco, URW, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6