PANTONE LLC. uvedla na trh nový produkt
PANTONE CAPSURE.

Praha, 21. ledna 2011 – PANTONE LLC. uvedla na trh nový produkt PANTONE CAPSURE.

PANTONE CAPSURE je nový kapesní přístroj k rychlému určení přímé barvy z libovolné odrazové předlohy. Bez připojeného počítače lze naměřit až 100 barev a ke každé z nich je možné přidat třicetisekundový hlasový záznam pomocí vestavěného mikrofonu.

Více informací lze nalézt na zde.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy PANTONE LLC. pro Českou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6