Firma Quentin spol. s r.o. se stala distributorem firmy Code42 Software, která je výrobcem zálohovacího programového vybavení CrashPlan Pro.

Praha, 28. února 2011

CrashPlan Pro je vysoce výkonné amultiplatformní zálohovací řešení, které zajišťuje podnikovou ochranu dat, tzn. zálohu a jejich obnovení. Zálohovat lze tzv. "onsite" (v rámci firmy), "offsite" (záloha dat v podniku, doma a na cestách), tak i "online" (vzdálené zálohování), a to na platformách Windows, Mac, Linux a Solaris.

CrashPlanProCrashPlan Pro nabízí jednoduché uživatelské rozhraní a jednoduché nastavení. Zákazníci si mohou zakoupit pouze klientské aplikace, server nabízí CrashPlan Pro zdarma. Navíc uživatel neplatí žádné měsíční poplatky. K dispozici je 30-ti denní testovací verze zdarma.

CrashPlan Pro využívají firmy jako: Apple, Adobe, Google, Sun Microsystems, Oracle, Facebook, Cisco, Yahoo, Harvard University, Stanford University a mnozí další.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy Code42 Software pro Českou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Smith Micro, Apple, Berthold, EFI, Canto Software, Canon, EMC / Dantz Development, Eizo, Epson, Formac, Griffin Technology, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, XRite, Pantone, Quark, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Thursby Software, Umax, URW++, VMware, Wacom aj.

Dagmar Hodková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6