Quentin má v ČR první instalaci programového vybavení pro kompletní řešení obchodu nebo firmy na platformě Mac – LightSpeed.

Praha, 27. března 2012 – Společnost Quentin spol. s r.o., autorizovaný distributor produktů XSilva LightSpeed, má v ČR první úspěšnou instalaci LightSpeedu.

LightSpeedLightSpeed je programové vybavení (klient - server řešení) na platformě Mac OS X pro kompletní řešení obchodu nebo firmy na jednom nebo více místech. LightSpeed tedy není ničím jiným než informačním systémem obchodu (firmy), který je vybaven nástroji pro kompletní obsluhu zákazníka. LightSpeed poskytuje kompletní skladové hospodářství, lze tedy vytvářet produkty (včetně popisků a obrázků a nastavení různých prodejních cen), naskladňovat je, přidávat je do objednávek či nabídek a samozřejmě je i fakturovat. Identifikace produktů je možná mnoha způsoby – kromě standardních produktových kódů také podle čárových kódů, sériových čísel, lze nastavovat skladová minima, daně a poplatky, velikosti, rozměry a váhy produktů a další nezbytné informace.

Pro rychlé obsloužení zákazníka je k dispozici také klient LightSpeed Mobile pro iPhone a iPod Touch nebo LightSpeed pro iPad. Služba Web Store umožňuje rychlé vytvoření eshopu a jeho propojení s informačním systémem – LightSpeedem.

Více informací o produktu lze nalézt na stránkách výrobce:

nebo na českých produktových stránkách distributora: http://www.quentin.cz/xsilva/

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe,Allume Systems,Apple Computer, Berthold, Canto Software, Canon, Efi, Eizo, EMC Dantz, Epson, Formac, Griffin Technology, Hewlett-Packard, Helios Software, iiyama, Keyspan, Konica, Macally, Macromedia, Microtek, Miglia, Miramar, Nikon, NEC, Nova Development, Olympus, Pantone, Quark, Ricoh, Sonnet Technologies, Střešovická Písmolijna, Symantec, Umax, URW,Wacom, Xanté, XRite aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.