PANTONE v letošním roce přináší řadu technologických novinek

Praha, 24. září 2012 – PANTONE v letošním roce přináší řadu technologických novinek

Do stávající knihovny PANTONE Plus Series, která byla uvedena v roce 2010, přibylo 336 přímých barev PANTONE s označením PANTONE 2001 - 2336. Celá knihovna nyní obsahuje celkem 1677 barev. Tyto nové barvy byly inspirovány paralelně používanou knihovnou přímých barev PANTONE Goe. Nové barvy rozsahem barevného spektra pokrývají ty jeho části, které dosud v Plus Series chyběly. Patří mezi ně například zářivě zelené, odstíny modré, fialové, žluté, oranžové a skupina neutrálních šedých barev. Tyto nové barvy jsou zahrnuty ve všech nových vzornících Plus Series 2012 (Formula Guides, Color Bridge a sadách).

V září 2012 uvádí PANTONE na trh zcela nový PANTONE SkinTone vzorník se 110 pleťovými barvami založený na skutečném měření lidské pleti. Vzorník lze využít v řadě průmyslových odvětvích jako je obalářství, kosmetika, móda, lékařství, fotografie, hračky či grafický design. Příklad značení: PANTONE 1R02 SP.

Quentin, spol. s r.o. je oficiálním distributorem PANTONE LLC. pro Českou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Smith Micro, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.