Akce PANTONE trade in – vyměňte staré vzorníky za nové

Praha, 25. února 2013 – Akce PANTONE trade in – vyměňte staré vzorníky za nové
PANTONE je synonymum pro barevný vzorník. Vzorníky přímých barev PANTONE naleznete na stole každého profesionála, designéra nebo pracovníka předtiskové přípravy. A každý znich se právě teď může zamyslet, kdy si pořídil ten svůj. Stáří vzorníku je velice důležité, protože pro něj platí to samé, co pro software a hardware: je třeba jej s časem obměňovat. Vzorníky stárnou. Ať již blednou na denním světle, či je zkrátka uživatel poničí. Dalším důvodem výměny může být i to, že za posledních dvacet let firma PANTONE uvedla na trh celkem šest nových knihoven. V každé z nich došlo kmnoha změnám, ať již k samotné formulaci barvy či přidáním barev nových. Od roku 2010 přibylo více než 600 nových barev, které zákonitě ve starých vzornících chybí, což při práci grafika může přinést více komplikací než užitku.
PANTONE doporučuje měnit vzorníky nejpozději každé dva roky. A nejen to, jde ještě dále, chce uživatele starších vzorníků motivovat a připravila akci „vyměňte staré vzorníky za nové“, kde nabízí za vrácení starých vzorníků slevu až 1.500,- Kč bez DPH. Podrobnější informace lze najít zde: http://www.dtpobchod.cz/pantone-trade-in-vymente-stare-vzorniky-za-nove_w1341.html
A protože jsou v PANTONE zvědavi na historii předtiskové přípravy v ČR, vyhlašují ve spolupráci s firmou Quentin soutěž o nejstarší dodaný vzorník vrámci akce vyměňte staré vzorníky za nové. Výsledky budou zveřejňovány na našem webu http://quentin.cz/pantone, vítěz s nejstarším kouskem bude odměněn hodnotnou cenou po 30. červnu 2013, kdy bude akce ukončena.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.