EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi EFI Fiery XF 5.0

Praha, 21. března 2013 – EFI, Inc. uvedla na trh novou verzi EFI Fiery XF 5.0

Mezi nejnovější funkce lze zařadit:

• sjednocení produktů EFI Colorproof XF a Fiery XF pod jeden název – EFI Fiery XF 5.0
  • nativní podpora nejnovějších operačních systémů: Mac OS X 10.8 a Windows 8
  • podpora 4 jader (pro postscriptový interpretr a Adobe PDF Print Engine 2.6) – zvyšuje enormně rychlost zpracování úloh
  • možnost definování uživatelského rozhraní a pracovní plochy
  • v Color Editoru lze optimalizovat tisk přímých barev a zobrazit náhled barev mimo gamut média, podpora CXF (Color Exchange Format), podpora přetisku přímých barev
  • podpora nejnovějších PANTONE Plus Series 2012 knihoven
  • Color Tools (dříve Color Manager) má integrovánu funkcionalitu EFI Color Profiler Suite a zcela nové uživatelské rozhraní, je zde rozšířena možnost editace a vyhodnocení profilů a v neposlední řadě také možné kalibrování monitorů přímo v Color Tools
  • podpora nových spektrofotometrů – EFI ES-2000, XRite i1Pro 2 (včetně iO 2), Barbieri Spectro Pad a Konica Minolta FD-5BT/FD-7
  • podpora nových technologií od XRite - XRGA pro všechny Xrite a EFI spektrofotometry, měření v M0, M1 (D50) a M2 (UV Cut) módech
  • vylepšení náhledů tiskových úloh, vylepšené automatické a manuální skládání úloh a mnoho dalších novinek v produkčních funkcích
  • široká podpora nových tiskáren včetně širokoformátových tiskáren (Rastek, Vutek a jiných výrobců), podpora EFI Jetrion

Více informací lze nalézt na www.efi.cz.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy EFI, Inc. pro Českou aSlovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.