Praha, 1. srpna 2013 – Společnost Tecco GmbH uvedla na trh nové zajímavé materiály EFI pro solventní tisk a dlouhoočekávaný nátiskový materiál EFI Offset Proof Paper 9140XF Semimatt.

Společnost Tecco GmbH uvedla na trh celkem 6 nových velmi zajímavých produkčních a nátiskových materiálů EFI. Mezi materiály, které jsou určeny solventním tiskárnám, patří:

EFI Production ecoS FineArt CVS430 Canvas Satin (430 g/m2) – je složen ze směsi bavlny a polyesteru, jedná se o rychloschnoucí materiál pro fotorealistické a umělecké tisky nebo reprodukce,

EFI Production ecoS Paper PSG140 Semiglossy (140 g/m2) – vysoce kvalitní hlazený fotografický papír určený pro interiérové i exteriérové tisky s vysokým rozlišením se stálostí 2 roky bez laminace,

EFI Production ecoS FineArt CVM350 Canvas Matt (350 g/m2) – podobně jako Canvas Satin, i Canvas Matt je složen ze směsi bavlny a polyesteru s matným povrchem, vhodný pro fotografický a umělecký tisk,

EFI Production ecoS Crystal Clearfilm (155 µ) – je téměř průsvitný čirý materiál na bázi polyesteru, odolný UV záření, vhodný pro mnoho různých použití všude tam, kde se vyžaduje průhlednost,

EFI Production ecoS Roll-Up Silverback 175 (175 µ) – jedná se o světlostálý bílý matný polyesterový film se zadní stříbrnou vrstvou, je vysoce odolný vůči poškrábání a snižuje odrazy světla v oblasti tisku.

Zákazníci již několik let poptávali materiál pro digitální nátisk, který bude pololesklý s gramáží kolem 150 g/m2. EFI Offset Proof Paper 9140XF Semimatt takové požadavky zcela splňuje. Nejenže má gramáž 140 g/m2, splňuje také požadavky na světlostálost. Ne náhodou i tento materiál obdržel certifikaci FOGRA. Je zejména vhodný pro simulaci normy ISO 12647-7!

Více informací lze nalézt na http://efi.cz/spotrebni-materialy.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem produktů Tecco / EFI. pro Českou a Slovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.