QUENTIN, spol. s r.o., získal jako první v ČR certifkaci pro prodej služby Adobe Digital Publishing Suite.

Praha, 4. října 2013 - QUENTIN, spol. s r.o., získal certifikaci pro prodej služby Adobe Digital Publishing Suite.

Pro společnost jde o další z řady potvrzení, že si zachovává přední postavení v oblasti prodeje a podpory vybavení pro DTP, grafiku a tisk.

Služba Digital Publishng Suite (DPS) společnosti ADOBE poskytuje kompletní nástroje pro vytváření a publikování aplikací, časopisů nebo katalogů na mobilních zařízeních platforem Apple iOS, Android a Kindle Fire. Pomocí DPS a s využitím aplikace InDesign může kreativní studio bez velkých nákladů přejít k produkci elektronických publikací.

Službu DPS využívají stovky předních firem v Evropě, USA i v Asii, jsou na ní postavené přední světové časopisy (National Geographic, Esquire) a firemní nebo národní prezentace (Airbus, Renault, Irská republika), je možné vytvářet školní interaktivní skripta nebo manuály pro piloty.

Českým firmám se tak otevírá možnost přilákat a udržet hodnotné čtenáře i inzerenty. Mohou je zaujmout poutavou reklamní kampaní nebo interaktivními efekty. Digital Publishing Suite poskytuje bohaté analytické nástroje pro získání zpětné vazby z čtenářského zážitku.

Více informací lze nalézt na http://www.quentin.cz/produkty/adobe/dps.html.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem produktů Tecco / EFI. pro Českou a Slovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.