Quentin, spol. sr.o. se stala 15. dubna 2014 novým distributorem X-Rite, Inc.

Praha, 30. dubna 2014 – Quentin, spol. sr.o. se stala 15. dubna 2014 novým distributorem X-Rite, Inc.

Společnost Quentin, spol. sr.o. se stala novým oficiálním distributorem americké firmy X-Rite, Inc., která je předním výrobcem přístrojů pro spektrální a densitometrická měření a kalibraci, přístrojů pro předtiskovou přípravu a průmyslových měřících přístrojů.

Produktový manažer Pavel Maňas ktomu říká: „Dodávkami řešení pro správu barev v předtiskové přípravě se zabýváme již mnoho let, X-Rite je - a vždy byl - důležitou součástí naší nabídky. Víme do čeho jdeme a velmi si vážíme statutu oficiálního distributora. Špičkové přístroje vyžadují kvalitní předprodejní i poprodejní servis a my jsme přesvědčeni, že v nové roli budeme svým zákazníkům schopni nabídnout více.

Quentin spol. sr.o. v rámci nového partnerství sX-Rite vyhlašuje cenovou promo akci od 1. do 31. května 2014, kdy na všechny produkty získá zákazník dodatečnou slevu 10%!

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, Eset, URW++, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.