EFI, Inc. uvedla 24. června 2014 novou verzi tiskového ovladače EFI Fiery XF 6.0 a vyhlašuje cenovou promo akci.

Praha, 25. června 2014 – EFI, Inc. uvedla 24. června 2014 novou verzi EFI Fiery XF 6.0 a vyhlašuje cenovou promo akci na EFI Fiery XF 6.0 Production.

Nová verze XF 6.0 přináší podporu více než 500 tiskáren a 1.200 řezacích plotrů a plnou podporu 64-bitových operačních systémů Windows 8, 8.1, Mac OS X 9. Mezi mnoha vylepšeními se mohou zákazníci v oblasti kvality podání barev těšit na nové dynamické vyhlazení tisku, konzistentní a barevně věrné výtisky. Samozřejmostí je zahrnutí nejnovějších průmyslových standardů (např. Fogra Process Standard Digital). V oblasti produktivity je k dispozici další vylepšení v Adobe PDF Print Engine, které zvyžuje výkon a stabilitu tisku jak na platformě Mac, tak i na Windows. Novinky přicházejí také ve vizuálním ovládání, zejména v panelování a nestingu, tisku nových ořezových značek a značek grommet.

V období od 24. června do 30. září 2014 EFI, Inc. vyhlásila cenovou promo akci, kdy je konfigurace EFI Fiery XF 6.0 Production téměř o 33% levnější. Zákazník získá vysoce výkonný ripovací nástroj s produkčními nástroji, se kterým může řídit tiskárnu s jakoukoliv šířkou tisku!

Více informací lze nalézt na www.efi.cz.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy EFI, Inc. pro Českou a Slovenskou republiku.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Just Normlicht, Microsoft, Tecco, X-Rite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.