Společnost Quentin se zúčastní veletrhu REKLAMA POLYGRAF

Praha, 14. dubna 2015 – Quentin se chystá na veletrh REKLAMA POLYGRAF

Společnost Quentin, spol. s r.o. distributor a fundovaný poskytovatel technického a programového vybavení pro DTP a předtiskovou přípravu se účastní veletrhu REKLAMA POLYGRAF, která se koná 12. - 14. 5. 2015 na Výstavišti Praha - Letňany

Bude zde prezentovat X-Rite, Pantone, Ilford a Tecco. Po celou dobu veletrhu budou k dispozici produktoví manažeři, kteří zodpoví veškeré otázky týkající se těchto značek.

Prohlédnout si zde můžete také fotografie tištěné na papírech Ilford či Tecco, popřípadě si domů odnést vzorky materiálů, pro vlastní odzkoušení.

O společnosti Quentin, spol. s r.o.

Firma Quentin je distributorem produktů Quark pro ČR a SR, Apple Premium Reseller a distributor technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Alwan, Apple, Berthold, Canto Software, Canon, EFI, Elgato, Eizo, Epson, Helios Software, ILFORD, Just Normlicht, LaserSoft, Microtek, XRite, Pantone, Quark, Storm Type Foundry, Tecco, URW, Wacom aj.

Lucie Jaroušková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6,
tel.: +420 233 355 585, e-mail: jarouskova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.