PANTONE - nové barvy inspirují nové myšlenky

Praha, 3. září 2015 – PANTONE - nové barvy inspirují nové myšlenky

V současné době se trhy mění překotnou rychlostí a barva má unikátní schopnost zaujmout lidské oko. Proto PANTONE uvádí 210 nových moderních barev, které rozšiřují knihovnu Pantone Fashion & Home & Interiors. Designérům tak umožní realizovat větší šíři myšlenek a originálních řešení. Nové barvy jsou nyní k dispozici také v elektronické podobě v aplikaci PANTONE Color Manager. Celkový počet barev této knihovny dosáhl 2310.

3. září 2015 uvádí PANTONE na trh bavlněné vzorníky PANTONE Cotton Passport (vzorky o velikosti 1,5 x 1 cm), PANTONE Cotton Planner (1,5 x 1,5 cm), PANTONE Cotton Chip Set (2,5 x 2,5 cm) a PANTONE Swatch Library (5 x 5 cm). Všechny vzorky barev mají označení barev TCX. Pro majitele stávajících textilních vzorníků je k dispozici "rozdílový" vzorník, jehož prodej je časově omezen.

Nové papírové vzorníky s 210 novými barvami lze očkávat v prvním čtvrtletí roku 2016.

Nejznámější novou barvou je 13-0851 TCX Minion Yellow, která byla použita v animovaném filmu "Mimoni".
PANTONE Minion Yellow

O společnosti Quentin, spol. s r.o.

Firma Quentin je distributorem produktů Quark pro ČR a SR, Apple Premium Reseller a distributor technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Adobe, Alwan, Apple, Berthold, Canto Software, Canon, EFI, Elgato, Eizo, Epson, Helios Software, ILFORD, Just Normlicht, LaserSoft, Microtek, XRite, Pantone, Quark, Storm Type Foundry, Tecco, URW, Wacom aj.

Lucie Jaroušková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6,
tel.: +420 233 355 585, e-mail: jarouskova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.