Z naší nabídky

Wacom tablety

Just Normlicht
Podporujeme
Quentin má rád kulturu proto podporuje
divadlo Na zábradlí.
Divadlo Na Zábradlí

PANTONE - nové barvy, nové možnosti

Praha, 16. března 2016 - PANTONE - nové barvy, nové možnosti

Po významném rozšíření textilních barev v loňském roce uvádí firma PANTONE na trh nové barvy pro oblast grafického designu. Do stávajícího vzorníku Pantone Matching System přibylo dalších 112 barev, které byly navrženy předními designéry. Celkově je v knihovně Pantone 1.867 barev. Nové barvy jsou k dispozici také v elektronické podobě v aplikaci PANTONE Color Manager.

Nové vějířové vzorníky z roku 2016 PANTONE Formula Guide, PANTONE Color Bridge a sady obsahující tyto vzorníky již zahrnují nové barvy. Stávající edice 2015 lze doplnit o rozdílové vzorníky, které budou k dispozici jen po omezenou dobu.

Quentin spol. s r.o. je oficiálním distributorem firmy PANTONE LLC. pro Českou republiku.

O společnosti Quentin, spol. s r.o.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Corel, Griffin Technology, HP, Just Normlicht, Microsoft, Tecco, X-Rite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Sonnet Technologies, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Elgato, OKI aj..

Lucie Jaroušková, Quentin, spol. s r. o., Bělohorská 45, 169 00 Praha 6,
tel.: +420 233 355 585, e-mail: jarouskova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.