Quentin se stal jako první v ČR Adobe Gold Resellerem

Praha, 21. března 2012 – Společnost Quentin spol. s r.o., se stal jako první v ČR Adobe Gold Resellerem.

Na podzim loňského roku firma Adobe Systems, Inc. zavedla partnerský program, pomocí něhož se snaží pomoci zákazníkům při výběru dodavatele svých produktů. Certifikace na úrovni Adobe Gold Reseller je pro zákazníky garancí kvality dodavatele. Pro získání certifikace musí partner splnit několik podmínek. Jsou to například odborné znalosti, dlouholetá spolupráce sAdobe a nebo požadavek na certifikaci a vyškolení zaměstnanců.

Produktový manažer Pavel Maňas ktomu říká: „Společnost Quentin, s.r.o. získala statut "Adobe Gold Reseller" na základě dlouholeté spolupráce s firmou Adobe. Předpokladem pro získání této kvalifikace byl nejen trvale vysoký obrat prodeje produktů Adobe, ale i odborné znalosti zaměstnanců firmy Quentin. Máme za sebou více než 14-ti letou zkušenost jak sprodejem programového vybavení Adobe, tak i soborem, kam tyto produkty směřují. Proto je logickým krokem, že jsme usilovali o ziskání nejvyššího možného stupně, a jsme jenom rádi, že jsme se stali prvním a zatím jediným partnerem v ČR, který dosáhl na úroveň certifikace "Adobe Gold Reseller". Vážíme si tohoto statusu, který chápame jako ocenění svých dlouhodobých výsledků a znalostí voboru. Díky tomuto ocenění můžeme zákazníkům nabídnout šíři produktů od klasických krabicových verzí po licenční programy smaximální podporou“.

Firma Quentin je distributorem technického i programového vybavení pro širokou oblast DTP, grafiky, předtiskové přípravy a digitální fotografie. Je například dodavatelem produktů společností Apple, Adobe, Smith Micro, Berthold, EFI, Canon, Eizo, Epson, Griffin Technology, HP, Helios Software, Just Normlicht, Keyspan, Macally, Microsoft, Tecco, XRite, Pantone, Quark, Lasersoft, Střešovická Písmolijna, Symantec, URW++, VMware, Wacom, Alwan, Parallels, Roxio, OKI, XSilva LightSpeed aj.

hodkova@quentin.cz

Tiskové informace

Pokud máte zájem být informován o všech nových tiskových zprávách vydaných společností Quentin, napište.

V případě že potřebujete bližší informace o některém z produktů, které distribuujeme, fotografii či produkt na testování, neváhejte a ozvěte se.